Категории Информация
Кассы Добавить событие
22 октября 2021

Онлайн концерт: «Присвята Ференцу Лісту». Йожеф Балог (Угорщина, фортепіано)

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «ФИЛАРМОНИЯ»

Онлайн-трансляция

О событии

Онлайн концерт: «Присвята Ференцу Лісту». Йожеф Балог (Угорщина, фортепіано)
22 жовтня, у день народження Ференца Ліста, у Національній філармонії України відбудеться щорічний концерт-присвята цьому композитору-легенді, реформатору фортепіанного виконавства, якого кияни чули особисто майже 200 років тому. Відомо, що Ліст був неперевершеним виконавцем. Його називали «фортепіанним Паганіні».
Цього разу виступ сольно та разом із академічним симфонічним оркестром Національної філармонії України під орудою головного диригента Миколи Дядюри матиме угорський піаніст Йожеф Балог. Його виступ відбудеться за сприяння Посольства Угорщини в Україні. Звучатимуть шедеври фортепіанної класики, а саме – твори Ференца Ліста та його транскрипції творів його сучасників – Фридерика Шопена, Франца Шуберта та Роберта Шумана.
Йозеф Балог – один із найталановитіших піаністів свого покоління. Цей надзвичайно обдарований виконавець продовжує традиції всесвітньо відомої угорської фортепіанної школи, створеної Ференцем Лістом, Ернстом фон Доханьї та Белою Бартоком. Критики порівнюють його із Володимиром Горовицем та Ерлом Вайлдом, а також відзначають, що він має блискучу техніку та дуже глибокий музичний стиль. Поряд зі стандартним фортепіанним репертуаром він грає класичні композиції у стилі джаз та маловідомі твори. Він також заслужив славу за чисельні прем’єри сучасної музики. Він постійно проводить майстеркласи у різних видатних музичних закладах.
Програма концерту:
Ф. Ліст. Поховальна хода (із циклу «Поетичні та релігійні гармонії» , S. 154)
Р. Шуман-Ф. Ліст. Посвята, S. 566
Ф. Шуберт-Ф. Ліст. Серенада, S. 560/7
Ф. Шопен–Ф. Ліст. Моя радість, S. 480/5
Ф. Ліст. Вальс-експромт, S. 213
Ф. Ліст. Сірі хмари, S. 199
Ф. Ліст. Resignazione, S. 187
Ф. Ліст. Угорська рапсодія № 13 (ля мінор, S. 244/13)
Ф. Ліст. Totentanz («Танок смерті») для фортепіано з оркестром, S. 126
Ф. Ліст. Фантазія на угорські народні теми для фортепіано з оркестром, S. 123
Подаруйте собі вечір вишуканої класики ХІХ століття!
Під час концерту відбудеться онлайн трансляція наживо.
Насолоджуйтесь вишуканою класикою у неперевершеному виконанні та приєднуйтесь до онлайн трансляції концерту із Колонного залу імені Миколи Лисенка наживо 22 жовтня. Початок о 19:00.
Про доступ до онлайн трансляцій концертів.
Щоб слухати вишукану класику та улюблених виконавців наживо під час онлайн трансляцій концертів у Колонному залі імені Миколи Лисенка потрібно:
1. Оплатити доступ до онлайн трансляції.
2. Отримати електронний лист із персональним лінком на платформу перегляду.
3. Якщо ви не отримали лист із персональним лінком, перевірте папку «Спам». У разі неотримання листа, напишіть повідомлення на адресу технічної підтримки: [email protected].
4. Мати мережу Інтернет, щоб дивитися концерт наживо.
5. Якщо відбулася зупинка сигналу із платформи, оновіть, будь ласка, лінк у браузері Інтернет доступу. Також не забувайте натискати ліворуч трикутник Play для відтворення трансляції.
6. Якщо все ж таки виникли технічні проблеми, напишіть повідомлення на електронну пошту підтримки трансляції – [email protected], вказавши електронну адресу, на яку Ви отримали квиток доступу до онлайн трансляції концерту.
Предварительный заказ
Заявка на промо-код