Категорії Інформація
Каси Додати подію
Boris Brejcha
24 червня 2022

Boris Brejcha

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

MJClub
Parda 9, 10151 Tallinn

Про подію

BORIS BREJCHA у Таллінні!

Один з найталановитіших, цікавих і актуальних німецьких техно-музикантів «нової хвилі».

Вже у віці шести років він вчився грати на барабанах і клавішних, що заклало основу для його музичного розвитку. Його перевага до електронної музики склалася під впливом кола спілкування і не примирення самого Бориса зі звичайним і нудним звучанням.

Свої перші релізи Boris Brejcha випустив на відомому цифровому лейблі Autist, відразу ж потрапивши в чарти найбільш продаваних треків у багатьох онлайн-магазинах (Beatport, Juno Download та інших).

Після декількох платівок, випущених на Harthouse Mannhein і Harthouse Digital, і повноцінного альбому Die Maschinen kontrollieren Uns Брейха з талановитого і зухвалого новачка перетворився на справжню молоду зірку європейської мінімал-сцени.

Борис Брейха привносить зовсім нові зухвалі звучання в світ мінімалу, вводячи елементи від електро і IDM і іноді насичує світ мінімалу елементами ambient.

Впливовий німецький журнал Raveline.de назвав Бориса Брейха «унікальним музикантом, якого чекає велике майбутнє».

Anna (Анна) – нікнейм молодого і талановитого німецького текномейкера Бориса Брейха. Псевдонім обраний з почуттям гумору, що резонує в його виробництві, а так само, як його схильності до нетрадиційних звуків.

VIP-квиток не гарантує сидячі місця!

У VIP-квиток входить доступ на другий поверх, де найкраще вид на сцену і немає "натовпу". (додатково є окрема курилка та бари)

Звичайний квиток: дає доступ до звичайної зони на першому поверсі!

Квитки не включають напої або сидіння.

Перед покупкою квитків переконайтеся, що захід підходить, та ознайомтеся зі змістом. Пізні претензії не ухвалюються!

Відвідуючи організовані нами заходи, ви обов'язково маєте враховувати таку інформацію:

1. Якщо у вас є діючий квиток, але ви були виключені із заходу через порушення, ми не повернемо вам гроші за придбаний квиток.

2. Залучаючи до участі у заходах людей віком до 18 років, ви несете відповідальність за їхні дії!

3. Купуючи квиток на захід для своїх дітей, ви берете на себе відповідальність і підтверджуєте своєю покупкою, що ви поінформовані про контекст та тривалість заходу.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код